Eminentia regnskap | Regnskapsvirksomhet | Bedriftsstøtte | Rådgivning

Remittering/bank belastninger

Ønsker du å spare tid og ressurser på å betale faktura? Gjennom våre regnskapssystem forenkles betaling av faktura og regnskapet oppdateres automatisk. 

Remittering betyr å betale regninger og fakturaer gjennom et regnskapssystem. Remittering sparer tid og transaksjonskostnader. Gjennom å automatisere betalinger og postering ved faktura, reduseres kostnadene ettersom betalingene utføres uten rentetap på forfallsdato. Gjennom remittering blir ingen faktura glemt og oversikten over likviditet og forpliktelser opprettholdes. 

Fakturaer fra leverandører sendes direkte inn i regnskapssystemet, leverandøren får tilbakesendt en link for å godkjenne kostnaden. Etter at fakturaen er godkjent blir den sendt videre til banken som importerer fakturaen inn i nettbanken og gjennomfører betalingen. Etter betalingen er gjennomført, sendes faktura tilbake for automatisk bokføring i regnskapssystemet. Det vil fortsatt kreves litt arbeid rundt inngående faktura, men tiden i nettbanken vil reduseres ved remittering. 

Remittering effektiviserer betalinger av faktura og gir god oversikt over leverandørene ettersom regnskapet blir oppdatert automatisk. Å betale faktura kan virke som en allmenn oppgave, men kan ta en del tid. Ved å benytte remittering frigjør du ressurser. Unngå å bruke tid på å betale fakturaer og bytt til remittering gjennom oss i Eminentia Regnskap. Vi benytter oss av Visma og Tripletex som har remittering funksjon.