Eminentia regnskap | Regnskapsvirksomhet | Bedriftsstøtte | Rådgivning

Økonomisk rådgiving

Økonomiske valg og besluttninger kan være utfordrende. Vi i Eminentia Regnskap hjelper deg med økonomisk rådgiving for deg som privatperson eller din virksomhet. 

Gjennom en grundig analyse og kartlegging av din eller virksomhetens økonomiske situasjon vil vi komme med råd og føringer om hva som kan gjøres med innspill til løsninger. Det finnes mange grunner til å få økonomisk rådgiving ettersom det ikke alltid er lett å se hva som kan løse økonomiske problemer eller utfordringer. Gjennom oss i Eminentia Regnskap vil du få hjelp til å de beste besluttningene og få orden på økonomien. 

Vi  i Eminentia regnskap har bred kunnskap innen økonomisk rådgiving, en av våre målsettinger er å gjøre arbeidsdagen for våre klienter så enkel som mulig. 

Analyse og optimalisering

For å løse eventuelle økonomiske problemer og for å finne gode løsninger er det viktig å få kartlagt din eller virksomhetens situasjon. Vi i Eminentia Regnskap hjelper deg med å få kartlagt din situasjon slik at vi er best rustet til å gi deg den mest optimale og funksjons nyttige rådgivningen. 

Det finnes mange forskjellige eventuelle løsninger for å oppnå best mulig resultat. Med profesjonell rådgiving er du bedre rustet til å oppnå dine mål og du vil få tilgang på bredere bransjekunnskap. 

For å drifte din virksomhet effektivt og mest lønnsomt kan være utfordrende å ta økonomsike besluttninger selv. Det er derfor en god ide å søke rådgiving for å ta de beste besluttningene. 

For å kartlegge økonomien ser vi på alle tall innenfor deg eller virksomheten. I samarbeid med deg vil vi sette opp et budsjett og rammer som vil være starten på å styre økonomien i rett retning. 

Økonomisk kartlegging går ut på å danne en komplett oversikt over alle utestående regninger, inkassoer, balanse, lån og nedbetalingsplaner du har. Dette skaffer rådgiveren et grunnlag på videre konsultasjon. Basert på kartleggingen vil rådgiveren komme med et forslag til budsjett for at du kan opprettholde din økonomiske situasjon. Budsjettet vil hjelpe deg med å betale for alle utgifter. Ved behov vil rådgiver ta kontakt med institusjoner og bedrifter du skylder penger og komme med en betalingsplan hvor begge parter er fornøyde. 

For eksempel om du har mottatt et krav fra en fast avtale, er det mye rom til forhandling. En økonomisk rådgiver er ekspert på å forhandle frem bedre og mer langsiktige avtaler noe som fører til at lånetilbydere får tilbake deler eller totale beløp. Hver sak er forskjellig, så det er mange forskjellige faktorer som spiller inn. 

Å ta tilbake kontrollen over økonomien kan virke overveldende for mange, men gjennom klarhet i rettighetene og forståelse av regelverket vil vi i Eminentia Regnskap hjelpe deg eller din virksomhet. Alt kan løses gjennom kunnskap og tiltak. 

Økonomisk rådgiver 

En økonomisk rådgiver er en ekspert innen finans og regnskap som kan gi deg oversiktlige økonomiske planer, investeringsråd, driftsråd og budsjetter. Å ha kontroll på alle ledd innen økonomien kan være utfordrende. Om det gjelder inkassoer, ubetalte regninger, høye renter eller andre faktorer. For å unngå tap av inntekt eller stor gjeld kan det være lurt å få økonomisk rådgiving så fort som mulig. Ved å benytte Eminentia Regnskap sine rådgivere kan du være trygg på at du er i trygge hender og vil få den beste hjelpen du kan få. Vi er et uavhengig regnskapsføring selskap, noe som betyr at vi kan tilby skreddersydd bistand for din økonomiske situasjon og du kan være sikker på at du mottar hjelp som er mest fordelaktig for deg. Gjennom økonomisk rådgiving gjennom en bank vil du få rådgiving som er begrenset innen bankens regelverk og produkter. 

Næringsdrivende 

Å drifte en bedrift eller etablere en virksomhet kan by på utfordringer. Mange bedrifter har en god ide når det kommer til produkt eller tjeneste, men mange feiler tidlig i prosessen grunnet økonomiske faktorer. Forskuddsskatt og moms på tjenester man trodde bedriften var fritatt for og andre uforutsette utgifter. Gjennom å ha med rådgivning tidlig i prosessen kan man unngå uforutsette utgifter og ha lettere kontroll på pengene.