Eminentia regnskap | Regnskapsvirksomhet | Bedriftsstøtte | Rådgivning

Lønn og personaladministrative oppgaver

Har du en bedrift med et stort personale? Har oppgavene blitt for mange og vanskelig å holde oversikt? 

Vi i Eminentia i Oslo tilbyr tjenester innenfor lønn og personaladministrative oppgaver. 

I enhver bedrift med ansatte er det en viktig oppgave å opprettholde arbeidsstyrken og holde styr på de oppgavene som kommer med å ha ansatte. Personaladministrasjon er et bredt begrep som dekker mange oppgaver innen ansatte innenfor bedrifter. 

Som arbeidsgiver er det mange forpliktelser overfor ansatte. I Norge har vi mange lovbestemmelser som skal følges for å beskytte arbeidstakere og arbeidsgivere. Arbeidsmiljøloven, lov om obligatorisk tjenestepensjon, ferieloven og folketrygdloven. 

Vi benytter nettbaserte tjenester gjennom Visma og Tripletex for registrering av timer,ferie og fravær, utlegg og godkjenning. 

Visma er et effektivt regnskapsføring program som er nettbasert og er optimalt for å holde oversikten over alt som beveger seg av verdier innen en bedrift. Gjennom å benytte Visma sine tjenester optimaliseres bruk av tid på regnskapsføring og generelle oppgaver rundt regnskapet. Gjennom Visma tilrettelegges de administrative oppgavene slik at personaladministrative oppgaver blir lettere å gjennomføre. Vi i Eminentia har lang erfaring innen økonomi og regnskap og vil tilrettelegge programmet til din bedrift eller virksomhet ut fra størrelse og drift. 

Tripletex er også en nettbasert løsning til regnskapsføring for å holde oversikt innen hvor verdiene beveger seg innen din bedrift.

 Vi i Eminentia hjelper deg med tilrettelegging og oppfølging av regnskap gjennom nettbaserte regnskapsprogram. Ta kontakt i dag for tilrettelegging og optimalisering av din bedrift eller virksomhet.