Eminentia regnskap | Regnskapsvirksomhet | Bedriftsstøtte | Rådgivning

Inkassohåndtering via Kredinor

Eminentia hjelper din bedrift eller virksomhet med inkasso håndtering ved ubetalte fakturaer. Bruk tiden din på å drifte bedriften, ikke purre på kunder om betaling. 

Inkasso er kort sagt en oppfølging av ubetalte fakturaer etter at betalingsfristen er utløpt.

Eminentia benytter Kredinor til inkasso håndtering. Kredinor  er Norges største inkassoselskap og har moderne løsninger på å følge opp ubetalte regninger på en forutsigbar og trygg måte. Kredinor har lang fartstid innen inkasso håndtering og har markedets mest solide juridiske kompetanse. Kredinor benytter seg av spisskompetanse innenfor de forskjellige bransjene og har blant markedets høyeste løsningsgrad. Ivaretakelsen av kundene står høyt på listen hos Kredinor, noe som sikrer at kundeforholdet til dine egne kunder opprettholdes og ivaretaes. 

Inkasso startes gjennom utsending av inkassovarsel 14 dager etter faktura har forfalt. Om faktura ikke blir betalt etter 14 dager etter inkassovarsel kan altså inkasso bli benyttet. 

Det er flere fordeler ved å benytte Eminentia til inkasso håndtering. Ved å sette oppgaven til Eminentia vil vi ta saken videre til Kredinor slik at du slipper å bruke tid på dette. 

Eminentia har lang erfaring innen regnskap og økonomi, ta kontakt i dag om du trenger råd og hjelp til regnskapet i din virksomhet eller bedrift.